fbpx

Behandlingar

Behandlingar

Ansikte

Vet du inte vilken hudtyp du har eller varför din hud känns obalanserad? Boka en ansiktsbehandling så ger vi dig svaret och tips på milda näringsrika produkter till bra priser som hjälper till att balansera din hud.

Behandlingar

Vilken hudtyp har du?

Boka en ansiktsbehandling idag så bjuder vi på en konsultation gällande din hudtyp och tillvägagångssätt för att lindra besvär.

Ansiktsbehandling

Unna dig själv en avslappnande och lyxig ansiktsbehandling för djuprengöring och uppfräschning av huden. Låt din hud få ny lyster och glow genom att avlägsna döda hudceller och tillföra näring och fukt på djupet. För bästa resultat är ett bra intervall 8 veckor mellan behandlingarna. Mellan behandlingarna vårdar du sedan din hud hemma med anpassade produkter efter just din hudtyp. Vi har även skräddarsydda behandlingar och produkter för den manliga huden.

Köp presentkort

Ska du uppvakta någon, men vet inte riktigt vad du ska köpa? Köp ett presentkort med valfri summa.

Presentkort är alltid en uppskattad gåva. Detta gäller på både behandlingar och vid köp av våra fina ekologiska hudvårdsprodukter.

Avancerad hudvård

Har du testat “allt” men inget fungerar? Har du en obalanserad hud, akne, ärr, rosacea, perioral dermatit, eksem/utslag som inte försvinner eller andra problem med din hud som tar tid och energi från dig? Då kan en mer avancerad hudvård i kurbehandling behövas för att komma tillrätta med problemen. Vi ser över din livssituation, kostvanor, stressnivå och jobbar tillsammans för att uppnå de bästa resultaten. 

Fransar & bryn

Färga dina fransar och bryn och låt oss hjälpa dig med att forma dina bryn för ett piggare utseende. Keratin Lash lift är ett alternativ för dig som önskar en permanent böj med färg på övre fransarna. Behandlingen håller ca 8 veckor beroende på din franskvalitet. 

Naturkosmetiska Produkter

Vad vi använder oss av

Vi använder oss av de svenskproducerade Rosenserien, Chokladserien och produkter från Tre60Naturkosmetik.

För att produkterna skall få användas inom naturkosmetisk hudvård skall råvarorna komma från växtriket, dvs. vara vegetabiliska, och delvis ekologiska och/eller vildväxande.  Alla verksamma ingredienser kommer från örter, eteriska oljor, alger, tång och naturliga vitaminer.

Alla produkter skall vara innehållsdeklarerade och ej testade på djur.