fbpx

Om oss

Om oss

Våra värderingar

För oss på C/o Beauty är hög kvalitet, personlig service, kunskap, miljövänlighet och tillgänglighet viktiga ledord. 

Behandlingarna anpassas därför efter dig och din huds behov och du får råd om hemmabehandling mellan behandlingstillfällena. 

För att vara så tillgängliga som möjligt, anpassar vi gärna behandlingar och öppettider efter dina önskemål så långt det är möjligt.

Vi strävar efter att vara ett mer miljövänligt alternativ till konventionella produkter och erbjuder effektiva produkter som är bra för dig, dina barn och miljön.

Behandlingsmenyn uppdateras med jämna mellanrum och vi utbildar personalen kontinuerligt för att kunna ge högsta möjliga kunskapsnivå och service

Behandlingar

Vilken hudtyp har du?

Trött på produkter som inte ger önskade resultat? Sluta famla dig fram och boka en ansiktsbehandling idag. Där ingår en konsultation för att ge dig kunskap om de bästa produktvalen och hur du bäst tar hand just din hud.

Kvinnan

Bakom företaget

Jag heter Johanna Åstrand, är 45 år och är civilingenjören som bytte bana mitt i livet. Jag har sett stressens beska baksida och valde därför att skola om mig. Jag älskar mitt jobb och att få just dig att må lite bättre.

C/o Beauty arbetar med naturliga näringsrika produkter och vi hjälper dig uppnå ditt vackraste, mest rofyllda och naturligaste jag.  

Stress, kemikalier, kost och livsstilsvanor påverkar hudens yttre. Därför erbjuder C/o Beauty ett mer holistiskt behandlande alternativ än konventionella behandlingsmetoder och produkter. Vi arbetar hållbart och miljövänligt med ditt välmående från insidan och ut. 

Välkommen!