fbpx

Livsstil

Värderingar Bakom företaget

Livsstil

Våra värderingar

C/o Beauty ska erbjuda hög kvalitet, personlig service, kunskap och tillgänglighet till dig som förväntar dig resultat av både produkter och behandlingar. Behandlingarna anpassas efter dig och din huds behov och du får råd om hemmabehandling mellan behandlingstillfällena.  

Behandlingar

Vilken hudtyp har du?

Boka en ansiktsbehandling idag så bjuder vi på en konsultation gällande din hudtyp och tillvägagångssätt för att lindra besvär.

Kvinnan

Bakom företaget

Jag heter Johanna Åstrand och är civilingenjören som bytte bana mitt i livet. Jag har aldrig riktigt hittat min plats i teknikvärlden och insåg en dag att jag ville göra något jag verkligen brinner för, att både få människor och miljö att må bättre.

Mitt intresse för naturkosmetisk hudvård började några år tidigare. I 35-årsåldern fick jag Rosacea som innebär kronisk inflammation i huden, man vet inte riktigt varför man får det. Jag hade en ständigt blossande hud med utslag. Jag testade alla möjliga preparat och det mesta i hudvårdsväg i alla möjliga prisklasser, men ingenting fungerade. Till slut hittade jag fram till naturliga och ekologiska produkter utan silikoner eller mineraloljor och min hud mådde så mycket bättre.

Jag insåg att kemikalier, kost och livsstilsvanor påverkar huden. Vi är vad vi äter och det vi lägger på huden. Jag valde att utbilda mig till Naturkosmetisk hudvårds- och SPA-terapeut för att lära mig mer och kunna hjälpa andra.