fbpx

Produkter

Produkter

Här köper du Rosenseriens produkter online

Du är välkommen att lägga en beställning hos oss som vi packar och förbereder för din upphämtning. Fyll i formuläret nedan och välj de varor du vill boka. Ifall du vill ha fler än en av en produkt kan du skriva det i Övrigt-fältet så löser vi det. 

Du kan även maila info@careofbeauty.se med dina önskemål och funderingar.

Välkommen till C/o Beauty!

Har du någon fråga eller fundering kan du bifoga den här.

Läs mer om produkterna nedan:

Produkter

Vet du vad du lägger på din hud?

Huden är kroppens näst största organ och mycket av det du lägger på din hud tas upp av huden och går ut i kroppen.

Vi har valt att arbeta med svenska, ekologiska produkter från Rosenserien, Chokladserien och den nya serien Tre60naturkosmetik. Produktserierna går att kombinera och med några få produkter kan du uppnå en återfuktad hud i balans. Noga utvalda produkter och av hög kvalitét och för alla hudtyper.  Du kan köpa alla tre produktsortiment hos oss.

 

Behandlingar

Vilken hudtyp har du?

I alla ansiktsbehandlingar är en konsultation inkluderad gällande din hudtyp, förslag på rutiner och produkter som kan underlätta och hjälpa dig och din hud.

Prova ett naturligare val redan i dag.

Köp presentkort

Presentkort är alltid en uppskattad gåva och gäller både behandlingar och vid köp av våra fina ekologiska produkter. Presentkort kan även köpas direkt i salongen.

Naturkosmetiska Produkter

Vad vi använder oss av

I naturkosmetiska produkter används enbart förnyelsebara råvaror som kan skördas och som växer upp på nytt. Växterna som används är ekologiskt odlade eller vildväxande. Alla verksamma ingredienser kommer från örter, eteriska oljor, alger, tång och naturliga vitaminer.

Alla produkter är innehållsdeklarerade och inte testade på djur.